Bursa Ev Eşyası Depola

Bursa Eşya Depolama Hizmeti Tek Tık Uzakta!

Bursa’da eşya depolama ve kiralık depo çözümleri için doğru yerdesiniz. İster bireysel ister ticari ihtiyaçlarınıza yönelik size özel çözümlerle, sigortalı, güvenli ve erişilebilir depolama hizmetleri sadece bir tık uzağınızda!

27.000m² ile Avrupa’nın en büyük, en gelişmiş teknolojiye sahip kişisel eşya depoları ile hizmet veriyoruz. Güvenilir eşya depolama hizmeti almak için bize ulaşın.

edepola eşya depolama müşteri memnuniyeti

edepola.com İle Eşyalarınızı 3 Adımda Kolayca Depolayın 👇

1

Depo Siparişinizi Web Sitemizden Verin

Deponuzu seçip, randevunuzu aldıktan sonra ödemenizi web sitemizden kolayca yapın. İhtiyacınız olduğunda anında destek alın.

2

Adresinizden Alalım

Nakliyat ve depolama aynı anda! Eşyalarınızı kapınızda deponuza yükleyip, sadece size özel olan anahtarınızı deponuzu kilitledikten sonra size teslim edelim.

3

Depomuzda Saklayalım

Kişiye özel depo anlayışı ile eşyalarınızı güvenlikli, kameralı depomuza yerleştirip, dilediğiniz kadar saklayalım. Eşyalarınıza ihtiyacınız olduğu zaman kapınıza kadar getirip, depoya geri götürelim.

4 yıl eşyalarım burada kaldı, hiçbir eşyada en ufak kusur yoktu. Ne buzdolabında ne yatakta ne de koltuklarda herhangi bir küf, nem olmadı. Gayet profesyonel hizmet veriyorlar.
Mert A.
edepola.com müşterisi
Müşteri ilişkileri kısmı gayet iyi, her konuda yardımcı oldular. Depolama için eve gelenlerin ise profesyonel oldukları belliydi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Semanur S.
edepola.com müşterisi
Mehmet Ali bey ve ekibi tarafı tarafından taşımacılık ve paketleme profesyonel olarak gerçekleştirildi . Randevu oluşturma işleminden depoya taşınma sürecine kadar ilgilenme ve hizmet harikaydı.
İlker Y.
edepola.com müşterisi
Bursa Ev Eşyası Depolama Hizmeti

Eşya Deposu Çeşitleri ve Fiyatları

Standart Depo

kucuk depo f min

700 TL + KDV

Standart Depo Boyutları

  • Derinliği : 200 cm
  • Genişliği : 156 cm
  • Yüksekliği : 100 cm
  • M3 : 3.12 m³

Büyük Depo

buyukdepo f min

1200 TL + KDV

Büyük Depo Boyutları

  • Derinliği : 200 cm
  • Genişliği : 156 cm
  • Yüksekliği : 200 cm
  • M3 : 6.24 m³

XL Depo

xl depo tr min

1800 TL + KDV

XL Depo Boyutları

  • Derinliği : 200 cm
  • Genişliği : 156 cm
  • Yüksekliği : 235 cm
  • M3 : 7.34 m³

Bursa eşya depo hizmetlerimizde nakliye bize ait. Eşyalarınızı adresinizden alıp sadece size ait olan kişisel deponuza yerleştiriyoruz. Böylece deponuz sadece sizin tarafınızdan erişilebilir oluyor. Deponuzu seçmekte kararsız kaldıysanız depolamak istediğiniz eşyaların boyutuna uygun bir depo belirlemek için Hacim Hesaplama aracımızı kullanın ya da müşteri hizmetlerinden destek alın.

demonte paketle taşı depola 4 kare hizmet
Bursa Eşya Depolama Hizmetleri

Taşıma ve Depolama Bize Emanet Üstelik Online Ödeme ile!

  • Demonte ediyoruz: Ev eşyalarınızı adresinizde uzman personellerimizle demonte ediyoruz.
  • Paketliyoruz: Hassas ev eşyaları için ihtiyacınız olan ambalajlama malzemelerini ayağınıza kadar getiriyoruz.
  • Taşıyoruz: Evden eve nakliyata gibi adresinize kadar getirdiğimiz kişisel deponuza her şeyi yerleştiriyoruz.
  • Depoluyoruz: Ev eşyalarınızı profesyonel ev eşya depolama merkezimizde dilediğiniz kadar depoluyoruz.

SORULARINIZ MI VAR? SİZİ ARAYALIM 📞

    edepola.com ile Depolama Hizmeti Alanlar

    Eşyalarınızın güvenle depolanması için çalışıyoruz. Öncelikli hedef olarak belirlediğimiz yüksek müşteri memnuniyetini müşterilerimizden duyun istedik. Türkiye’nin en beğenilen ev eşyası depolama merkezi edepola.com‘da depo kiralayan müşterilerimizin yorumlarını inceleyin.

    MÜKEMMEL
    'da 668 değerlendirmeler
    Mert A
    Mert A
    2023-12-02
    4 yıl eşyalarım burada kaldı, hiçbir eşyada en ufak kusur yoktu. Ne buzdolabında ne yatakta ne de koltuklarda herhangi bir küf, nem olmadı. Gayet profesyonel hizmet veriyorlar.
    İlker Yasin
    İlker Yasin
    2023-11-30
    Mehmet Ali bey ve ekibi tarafı tarafından taşımacılık ve paketleme profesyonel olarak gerçekleştirildi . Randevu oluşturma işleminden depoya taşınma sürecine kadar ilgilenme ve hizmet harikaydı .
    Duygu Yorulmaz
    Duygu Yorulmaz
    2023-11-28
    Uzun süredir destek aldığım bir firma. Buket Hanım son derece yardımsever ve sonuç odaklı bir çalışan. Uzakta olmama rağmen tüm ricalarımda yardımcı oldu. Eşyalarımı sorunsuz teslim aldım. İhtyaç olması durumunda tekrar başvuracağım bir adres. Teşekkürler
    Huseyin Dede
    Huseyin Dede
    2023-10-06
    Sinem hanim ve ekibi ilk gunden itibaren ihtiyac duydugum her an yardimci olarak ilerlediler. Daha once hic duymadigim ve hakkinda kullanici tecrube yorumu gormedigim bir firmadan harika ve eksiksiz bir hizmet almis oldum.
    Abdullah ÇELİK
    Abdullah ÇELİK
    2023-10-02
    Profesyonelce esyalarımız geldiler kiraladıgımız 2 adet depoya uygun bir sekilde yerlestirdiler. hizmettten inanılmaz memnun kaldım.
    Semanur Sancılı
    Semanur Sancılı
    2023-09-13
    Müşteri ilişkileri kısmı gayet iyi, her konuda yardımcı oldular. Depolama için eve gelenlerin ise profesyonel oldukları belliydi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
    Tolun Çorumluoglu
    Tolun Çorumluoglu
    2023-09-08
    Temiz, titiz 👍

    Bursa Eşya Depolama Fiyatları

    Eşya depolama fiyatlarımız Bursa ve tüm Türkiye için il ve ilçeye göre değişmemektedir. Bursa eşya depolama fiyatlarını aşağıdaki tablodan kolayca görebilirsiniz:

    Depo BoyutlarıAylık Depo Fiyatı
    Standart Depo700 TL + KDV
    Büyük Depo1200 TL + KDV
    XL Depo1800 TL + KDV
    Eşya Deposu Fiyatları Tablosu

    Bursa Kiralık Depo Hizmeti

    Eğer fazla eşyalarınız var ve koyacak güvenli ve yeterli alanınız yoksa edepola.com hizmetinizde. Kiralık depo hizmeti, sadece kalabalık eşyalar ve yer sıkıntısı çekenler için değil; evini yenileyenler, seyahate çıkanlar, taşınma sürecinde olanlar veya ekstra depolama alanına ihtiyaç duyan işletmeler için ideal bir çözüm sunar. Profesyonel ve güvenli hizmet ağımız sayesinde müşterilerimize kolay ve güvenli bir depolama deneyimi sunuyoruz.

    Bursa’nın tüm ilçelerini kapsayan hizmet ağımız ve 7/24 güvenlikli, anlık ısı-nem-haşere ve rutubet kontrolü yapılan üstün teknolojiye sahip kişisel eşya depoları ile fazla eşyalarınızı güvenle depoluyoruz. Eşyalarınızı bizim depolama tesislerimizde saklayarak, ihtiyacınız olduğunda kolayca erişebilirsiniz. Depolama süresi ve alanı konusunda esnek seçenekler sunuyoruz, böylece ihtiyacınıza göre depolama hizmeti alabilirsiniz.

    Bursa Ev Eşyası Depolama

    Bursa bölgesinde evinizde yer kaplayan, yaşam alanlarınızı sınırlayan, yeni eşyalar almanızı engelleyen, artık kullanmadığınız ama atmaya kıyamadığınız ev eşyalarınızı edepola.com güvencesiyle depolayın. Ev eşyası depolama konusunda uzman ekibimizle hizmetinizdeyiz. İster kayak takımlarınızı, ister çeyizinizi, isterseniz gelecekte ihtiyaç duyacağınız eşyaları depolayalım.

    Bursa’nın Osmangazi ve Nilüfer ilçeleri dahil tüm ilçelerinde ve bölgelerinde profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz. Eşya depolama alanında ihtiyacınıza uygun ve güvenilir eşya depolama hizmetinden faydalanın. Kaliteli depolama için edepola.com‘a güvenin.

    Bursa eşya depolama alanında uzman size uygun depoyu bulmak için müşteri hizmetlerimizden ücretsiz destek alabilirsiniz. Bursa depolama dışında farklı illerde de depolama çözümleri konusunda destek veriyoruz. Tüm hizmet bölgelerimize ulaşmak için tıklayın.

    Bursa’da Eşya Deposu Kiralamak

    Bursa, sanayisi gelişen ve hızla büyüyen şehirlerimizden birisi. Bu durum yerleşim ve iş alanlarında yaşanan alan sıkıntısına çözüm olarak bireysel ve ticari ihtiyaçlara yönelik çeşitli depolama çözümleri her geçen gün yaygınlaşıyor. Bursa eşya depolama firmaları içerisinde Avrupa’nın en büyük ve Türkiye’nin en profesyonel depolama firması olarak öne çıkıyoruz. edepola.com uzun yıllara dayanan lojistik deneyimine sahip bir depolama firmasıdır. Güvenilir Bursa eşya depolama şirketi arayışınız için buradayız. Eşya depolama hizmetini üstün müşteri memnuniyeti ile sunuyoruz.

    Bursa Ofis Eşyası Depolama

    Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük eşya depolama alanlarına sahip olan edepola.com ile tüm ofis eşyalarınız için ürün depolama çözümlerine ulaşın. Kullanmadığınız ofis mobilyaları, bilgisayar, printer, fax makinası gibi teknolojik aletler, evrak ve arşiv dosyalarınızı güvenle depolayabilirsiniz. Nem/rutubet, ısı ve hareket algılayıcı sensörlerle donatılmış 7/24 kamera ile izlenen depolarımızda eşyalarınız sorunsuzca depolanır. Eşya depolama hizmeti almak için hemen bizi arayın. Kurumsal depolama ihtiyaçlarınız için fiyat teklifi alabilirsiniz.

    Bize Sosyal Medyadan da Ulaşabilirsiniz

    Sorularınız Mı Var?

    Bize Hemen Ulaşın

    Eşya deposu kiralamak, depolar hakkında bilgi almak veya mevcut deponuz hakkında sorularınızı yanıtlamak için bizimle iletişime geçin. Bize farklı kanallardan mesai saatlerimizde ulaşabilir, tüm sorularınıza yanıt alabilirsiniz.

    Mesai Saatleri

    08:30 – 18:30 (H.İçi)
    09:30 – 12:30 (Cmt.)

    İletişim Formu